NLD-borrel 9 oktober 2021


We hebben als NLD-bestuur jullie allemaal een e-mail gestuurd:

“De afgelopen anderhalf jaar zijn een veel opzichten bijzonder geweest. Ook voor wat betreft het duiken. We hebben een tijd niet kunnen duiken en daarna hebben we met aanvullende maatregelen wel kunnen duiken, maar niet zoals we dat gewend zijn (waren?). Het zwembad is natuurlijk ook maanden lang dicht geweest en de gezellige vrijdagavonden na de training hebben we allemaal moeten missen.

Hoe het verder gaat is voor iedereen natuurlijk koffiedik kijken, maar vanaf 24 september gaan we, naast de geplande buiten duiken, ook weer trainen in het zwembad. En hopelijk mag tegen die tijd de bar ook weer gewoon open en gaan we ‘back to normal’!

Velen van jullie hebben de afgelopen anderhalf jaar daardoor niet of nauwelijks gedoken, in het zwembad gezwommen of getraind en zijn ook niet of nauwelijks op de club geweest. Opleidingen zijn niet doorgegaan of moesten tijdens de opleiding worden gestopt. Maar, ondanks de koffiedik, lijkt het er op dat we ook daar weer mee van start kunnen gaan. Dat natuurlijk in aanvulling op de recreatieve duiken die we al wel weer maken.

Het kan een hele stap zijn om de draad weer op te pakken. Daarom organiseren we op ZATERDAG 9 OKTOBER VANAF 16:00 UUR een borrel. Om elkaar eindelijk weer te zien en te spreken. Even los van de training of de buitenduiken; gewoon omdat het fijn is wanneer we elkaar weer kunnen zien! En wellicht als klein duwtje in de rug voor wie na de afgelopen anderhalf jaar best wel moeite heeft om de draad weer op te pakken.”

Inmiddels is het 10 oktober en kijken we terug op een zeer geslaagde middag. Georganiseerd door het bestuur ‘dat nooit besluiten neemt’ (en in daarvoor kenmerkende houding met de handen in de zakken).

Met een goed gevulde tafel met hapjes

Met een klein cadeautje voor iedereen (na noeste thuisvlijt van Winfred!)

Maar vooral met een grote opkomst en erg gezellig!

Iedereen tot snel in het zwembad en/of aan de waterkant!